DISCOVERY DAYS | woe 11 okt - zat 21 okt


Op zoek naar een nieuwe badkamer of verwarmingsinstallatie?
Kom dan zeker naar onze showrooms tijdens onze ‘Discovery Days' van 11 tot en met 21 oktober en geniet van talrijke extra’s!

10 unieke dagen met hapjes en drankjes, inspirerende bathing & energy wandelingen, wedstrijd, een gratis vakmancheque en nog veel meer!
Ontdek hier ons volledige programma!

Limited edition

Limited edition!

"Ik wacht op jou in de Alsan showrooms. Kom je me snel halen?"

herbron magazine

Herbron.je

Vraag hieronder uw GRATIS inspiratiemagazine aan!


Wat kan je verwachten

Vakmancheque

Gratis installatie-uren door uw vakman. De cheque wordt uitgedeeld tussen 11 en 21 oktober en is geldig tot 31 december 2017

Inspiratiemagazine

Vraag uw gratis magazine aan vol tips en de nieuwste trends in badkamers, keukens en het binnenklimaat. U mag het snel in uw brievenbus verwachten.

WIN!

Win een SensoWash douchetoilet van Duravit door onze wedstrijdvraag te beantwoorden! de winnaar wordt begin december bekend gemaakt. Succes!

Gratis badeendje

Gratis voor elke bezoeker.

Open op zaterdag

14 en 21 oktober tot 17:00

Showrooms

Spring zeker eens binnen!

Bathing & energy wandelingen

Wanneer? Zaterdag 14 of zaterdag 21 oktober

Waar? Dichtsbijzijnde Alsan vestiging

Wat? Een rondleiding in de Alsan showroom. Bent u toe aan een nieuwe badkamer, gaat u uw oude badkamer renoveren of bent u op zoek naar een nieuwe verwarmingsinstallatie ? Onze specialisten maken je wegwijs bij de voorbereidingen van jou toekomstige nieuwe badkamer of verwarmingsinstallatie.


Win een Sensowash van Duravit

Met SensoWash® kies je voor hygiënische zuiverheid en bedieningsgemak bij het toiletbezoek. De SensoWash® is de combinatie van een wc en bidet die omwille van zijn functionaliteit en design overal ter wereld meer en meer mensen weet te overtuigen. En dankzij de beperkte afmetingen past hij zelfs in de kleinste badkamer.


Belang van goed vakmanschap

Alsan kiest bewust voor de samenwerking met de vakman. De Alsan-dealers bieden je graag extra zekerheid op het vlak van professionalisme, technische expertise én vooral ook kennis van de laatste technologieën. Er zijn dan ook tal van redenen waarom je best kiest voor een erkend vakman om je badkamer-, keuken en/of verwarmingsinstallatie uit te voeren.

Beluister hier onze radiospot

AAALLSSSAANNN, ENJOY BATHING, COOKING & ENERGY!!!

Deze slogan zal tussen 9 en 15 oktober terug door de luidsprekers van je radio klinken. Schakel snel naar MNM, Radio 2, Radio 1 of Studio Brussel!