Bathing

Ontdek ons assortiment voor de badkamer. Laat je inspireren en ontdek de eindeloze mogelijkheden. De interieurspecialisten van Alsan staan klaar om uw wensen te realiseren.

Cooking

Koken, eten, afwassen, ... De keuken is één van de actiefste ruimtes in het huis. Ontdek ons assortiment keukens, spoelbakken en kranen, want iedereen heeft recht op zijn droomkeuken.

Energy

Een goede verwarmingsinstallatie voor een comfortabel binnenklimaat is geen overbodige luxe. Een goede keuze is daarbij heel belangrijk! Maak van uw huis een warme thuis.

Alsan steunt vrouwen in de sport

Vanaf het seizoen 2017/2018 is Alsan de hoofdsponsor van de ploegen ‘KRC Genk Ladies’ en ‘KAA Gent Ladies’. Vorig seizoen was Alsan al sponsor van KRC Genk.

Daarmee sponsoren we nu twee van de zes ploegen in de super league!

Vind uw vakman

Dit online platform werd speciaal ontwikkeld om de zoekende (ver)bouwer en de professional in sanitaire- en installatietechnieken met elkaar in contact te brengen. Vind je niet direct wat je zoekt? Stap gerust één van onze 6 showrooms binnen. De badkamer- en verwarmingsadviseurs helpen je graag verder.

Enjoy the butterflies of winter!


Het is donker. Je steekt het haardvuur aan, de lichtjes van de kerstboom en kruipt gezellig weg onder het fleecedekentje. Met een warme chocomelk in de handen kijk je naar buiten. Het vriest dat het kraakt en de sneeuw dwarrelt zacht. Ja, het is winter!

En deze winter beleef je samen met Lilo! Maak een leuke winterfoto met onze Alsan eend en stuur hem naar ons door. Wie weet sta jij straks te zingen onder de douche met de Hansgrohe Select Handsproeier!

- de foto's worden bekene en verwerkt! Winnaar wordt bekend gemaakt op 1 maart 2018 -

Partners

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom werkt Alsan enkel met deze geselecteerde merken.

Inspiratiemagazine

Een absolute aanrader in de zoektocht naar uw nieuwe badkamer, keuken of verwarmingsinstallatie!

Vrouwen in de sport

Alsan steunt de ladies in de sport en vooral die sporten waarvoor het grote publiek nog niet helemaal openstaat.

A deep bath and a glass of wine.. and I will be fine!

Enjoy!