"Uw succes is ons vak"

De Alsan-dealers trekken voluit de kaart van het installatiebedrijf

Waarom samenwerken met Alsan? Door een aanbod van exclusieve producten en topmerken gekoppeld aan een uitmuntende dienst na verkoop, begeleidt Alsan uw klanten naar de realisatie van al hun badkamer- en energiedromen. Hebben klanten nog geen vakman? Dan brengen wij hen uiteraard in contact met u! Onze all-in formule voor sanitair installatiemateriaal en energietechnieken biedt u alles onder één dak en zorgt ervoor dat u kostbare tijd wint. Bovendien kunt u daarbij rekenen op een perfecte levering en dienst na verkoop. Tenslotte staan we u ook graag met raad en daad bij zodat uw vakkennis steeds actueel blijft.  Gegarandeerde kwaliteit via exclusieve en topmerken

  All-in formule voor uw sanitair installatiemateriaal en energietechnieken

  Perfecte levering

  Het ontzorgen van u en uw klanten is onze zorg

  Wij brengen u in contact met nieuwe klanten

  Onze dienst na verkoop biedt een oplossing voor elk probleem

  professioneel advies op maat

  Uw kennis onze bekommernis

Partners

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarom werkt Alsan enkel met deze geselecteerde merken

Vrouwen in de sport

Wij sponsoren voetbalploeg ‘KRC Genk Ladies’ en "KAA Gent Ladies' en samen met deze sportieve dames vragen wij aandacht voor vrouwen in de sport.

Discovery Days

Op zoek naar een nieuwe badkamer of verwarmingsinstallatie? Kom dan zeker naar onze showrooms tijdens onze ‘Discovery Days' van 11 tot en met 21 oktober en geniet van talrijke extra’s!

10 unieke dagen met hapjes en drankjes, inspirerende bathing & energy wandelingen, wedstrijd, een gratis vakmancheque en nog veel meer! Ontdek hier ons volledige programma!


Vind uw vakman

Dit online platform werd speciaal ontwikkeld om de zoekende (ver)bouwer en de professional in sanitaire- en installatietechnieken met elkaar in contact te brengen. Vind je niet direct wat je zoekt? Stap gerust één van onze 6 showrooms binnen. De badkamer- en verwarmingsadviseurs helpen je graag verder.