Van kraantjeswater tot perfect gezuiverd drinkwater: heel wat druppels verschil

BB32

Met de zomer in het vooruitzicht en de eerste zwoele dagen achter de rug, slaan heel wat gezinnen een extra watervoorraad in. Zo spendeert een Belgisch gezin jaarlijks gemiddeld € 1.000 aan flessenwater. Een beetje gek als je bedenkt dat ons leidingwater perfect drinkbaar is. Of niet? Is ons kraantjeswater wel degelijk een betrouwbaar alternatief? Absoluut! Maar extra aandacht voor minuscule deeltjes kalk, chloor en zware metalen is niet overbodig. Het beste antwoord hierop is waterzuivering. Perfect gezuiverd water is niet alleen heerlijk om te drinken, maar dankzij z’n kalkvrije eigenschappen ook ideaal voor de vaat of de wasmachine. Een wereld van verschil, dat staat als een paal boven water!

Zacht, zuiver en lekker

Aangekalkte leidingen, een droge huid na het douchen of dof en grauw wasgoed. Leidingwater brengt niet alleen in je glas water, maar in je hele huishouden nadelen met zich mee. Een mogelijke oplossing is een waterontharder installeren, maar die lost het probleem slechts deels op. Zware metalen krijg je er immers niet mee weg. Daarom ging het gerenommeerde merk Watergenius een stapje verder en ontwierp het een innovatief waterzuiveringssysteem dat voor gegarandeerd zuiver, zacht en lekker kraanwater zorgt.

De Home Water Station wordt geplaatst op de hoofdleiding van de woning en behandelt het water daar meteen. Zo geniet je overal in huis van dezelfde waterkwaliteit. Het filtert alle vuile deeltjes weg en behoudt een goede mineraalbalans. Het resultaat is zachte was, vaat zonder kalkaanslag en heerlijk drinkbaar kraantjeswater dat als twee druppels water lijkt op flessenwater.

Een koel en bruisend extraatje

In de winkelrekken vind je natuurlijk niet enkel plat water, ook bruiswater gaat als zoete broodjes over de toonbank. Maak je kraan bubble proof met de Fresh & Sparkle – makkelijk aan te sluiten op de Home Water Station. Deze slanke watertap zorgt op elk moment van de dag voor fris, bruisend & Genius-water op kamertemperatuur. Zo hoef je tijdens de warme maanden je koelkast niet meer te vullen met flessenwater en wordt water drinken deze zomer puur genieten!

Laat die homemade iced tea of iced coffee maar komen, want wat jij de volgende warme maanden serveert, is zuiverder en lekkerder dan ooit!

Win-win

Nu je geen flessenwater meer aankoopt, stel je enerzijds de planeet tevreden, maar zal je anderzijds ook je portemonnee te vriend houden. Niet alleen is leidingwater zo’n 200 keer goedkoper dan flessenwater, kalkaanslag en slijtage door metaal- en andere vuildeeltjes worden verleden tijd. Dit betekent dat je toestellen langer meegaan, beter presteren en minder onderhoud vragen. Een mooie bonus is dat je niet meer hoeft te sleuren met zware pakken en flessen uit de supermarkt.

Vorige inspiratie

Het douchetoilet spoelt verkalkte badkamerclichés naar de exit

BB18
Alsan Green Velvet - carrousel 2 - 2

Volgende inspiratie

De therapeutische kracht van baden in groen