Blog

Hoe kan ik mijn badkamer aanpassen aan de oude dag?

Hoe kan ik mijn badkamer aanpassen aan de oude dag?

Blijven genieten op leeftijd? Heb je prangende vragen over hoe je de badkamer comfortabel kan inrichten als je ouder wordt? Hier vind je alvast enkele antwoorden.

Radiatoren

Radiatoren

Mooie radiatoren? Het kan. Er zijn genoeg radiatoren op de markt die gedegen functionaliteit koppelen aan duurzaamheid en een oogstrelend ontwerp. Een onverwacht esthetisch accent dat een woning extra in de verf zet.

Vloerverwarming drukt de energiekost

Vloerverwarming drukt de energiekost

Een ruimte verwarmen vanuit de vloer is niet enkel interessant op plaatsen waar je op blote voeten loopt, zoals de badkamer of slaapkamer. Vloerverwarming bewijst zowat overal haar nut. De installatie is onzichtbaar, de energie-efficiëntie ligt zeer hoog, het systeem is combineerbaar met elke energiebron en ze drukt de energiekosten.

Joepie, het regent!

Joepie, het regent!

Wie slim is, kiest voor regenwaterrecuperatie.Bij nieuwbouw is dit verplicht, maar ook bij renovaties is zo’n systeem interessant. Zodra het reservoir vol is, begin je water te besparen. Afhankelijk van de installatie, kan je het water voor alles behalve drinken en koken gebruiken. Zo herleid je al snel je waterfactuur tot een absoluut minimum. Da’s goed voor het milieu én voor je budget.