Blog

The Alsan Way (of working) : de Toonbank

The Alsan Way (of working) : de Toonbank

Lekt je keukenkraan ? Heeft je warmwaterboiler een stuk onderdeel ? Bij lastige beschadigingen of dringende defecten is het niet altijd evident om op korte tijd de juiste oplossing te vinden. Net daarom beschikt Alsan over haar eigen unieke servicepunt: de Toonbank . Een centrale hub in iedere Alsan-showroom waar zowel particulieren als professionele vakmannen terecht kunnen voor advies op maat, het nodige materiaal en een geschikte oplossing voor ieder probleem.

De ideale badkamer

De ideale badkamer

Bouw- en verbouwdromen hebben we allemaal. Vooral de badkamer is een populaire plek in huis, want meer dan ooit nemen we deze ruimte liefst als eerste onder handen en transformeren we het tot een oase van rust en ontspanning. Verschillende trends en mogelijkheden schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond, met als resultaat een bonte badkamerjungle. Zie je door de bomen het bos niet meer? Of zit je boordevol ideeën maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Alsan leads the way en helpt jou bij het samenstellen van jouw perfecte badkamer.

Overwinteren on a budget: zo maak je je woning energiezuinig

Overwinteren on a budget: zo maak je je woning energiezuinig

De energieprijzen swingen aan recordtempo de pan uit, en dat heeft iedereen geweten. Met z’n allen zijn we op zoek naar de beste manieren om te besparen tijdens de koudere wintermaanden, passend bij ons eigen budget en levensstijl. Door het bos zien we de bomen niet meer, terwijl het verschil ook in de kleinere dingen kan liggen. Laat je door Alsan inspireren en ontdek hoe je met elk budget de energiefactuur dit seizoen zo laag mogelijk houdt.

De strijd tegen de hitte en de energieprijzen

De strijd tegen de hitte en de energieprijzen

Wie een duel met de hitte in huis wil aangaan, moet vandaag de grote middelen inzetten, want met het briesje van de ventilator kan je al lang geen ruimte meer koelen. Een comfortabele binnentemperatuur wint aan belang in een steeds warmer wordend klimaat en een post-corona tijdperk waarin wonen en werken gezwind in elkaar overgaan. Maar wat ons vooral bezig- of zelfs tegenhoudt, zijn de stijgende (ver)bouw- en energieprijzen. Wat is de duurzaamste keuze op lange termijn en welke oplossing biedt mij het meeste comfort? Alsan houdt het hoofd koel en gooit de Remeha Diva-airconditioning in de strijd.