Keuken

De keuken is het gezellige en bruisende centrum van ons huis. Vandaag de dag gebeurt er dan ook veel meer dan enkel koken, eten en afwassen. De kinderen maken er hun huiswerk, we luisteren er naar muziek, genieten er van een goed boek, ontvangen er onze gasten,…

Uiteraard is functionaliteit belangrijk en moet een keuken doordacht en goed gestructureerd ingericht zijn, maar dit moet gebeuren met oog voor ‘sfeer en gezelligheid’. Het praktische aan het aangename koppelen, dat is waarvoor Alsan staat. We geven je dan ook met veel plezier professioneel advies en helpen je met raad en daad bij de realisatie van de keuken van je dromen.

Keuken : sterke leverancier-partners

Voor onze klanten is enkel het beste goed genoeg. We kiezen dan ook resoluut voor professionaliteit en kwaliteit. Sterke partners vormen immers de basis van onze aanpak. Naast alle bekende merken, bieden we onze klanten ook enkele exclusieve toppers aan. Stuk voor stuk hoogwaardige merken, die garant staan voor keukencomfort van topniveau.

Ontdek hier onze Partners

Kleur op en naast je bord

De keuken is bij uitstek de centrale plaats in je huis. Logisch dus dat je aandacht besteedt aan hoe ze er moet uitzien. Er zijn twee grote tendensen: ofwel ga je voor rustgevende en tijdloze elegantie ofwel kies voor je voor flashy kleuren en veel leven in de brouwerij!

Geef je keuken een extra tint

Recept voor cupcakes

Een groot deel van de dag brengen we door in de keuken. Je maakt er lekker maaltijden, je eet er samen met je gezin, je tafelt er gezellig na met vrienden. Die momenten moet je koesteren. De keuken is meer dan ooit het kloppend hart van je huis.

Lekker proeven

Welkom bij Alsan!

De start van zorgeloos (ver)bouwen