Technieken

Wist je dat? Maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van de woning. Niet zo ongewoon gezien ons klimaat. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficiënte installatie, zeker met de stijgende energieprijzen.

Maar wat moet je dan kiezen? Welke radiatoren? Vloerverwarming? Zonnepanelen? Welke cv-ketel past bij mijn situatie? Of toch maar die warmtepomp? Geen zorgen! Wij gaan je niet aan je lot overlaten. Samen met de installateur zorgen wij ervoor dat je op je beide oren kan slapen en van je huis een warme thuis kan maken

Hoe ga jij op energie besparen deze winter -1 ?

Hoe ga jij op energie besparen deze winter - 2 ?

Overwinteren on a budget

De energieprijzen swingen aan recordtempo de pan uit, en dat heeft iedereen geweten. Met z’n allen zijn we op zoek naar de beste manieren om te besparen tijdens de koudere wintermaanden, passend bij ons eigen budget en levensstijl. Door het bos zien we de bomen niet meer, terwijl het verschil ook in de kleinere dingen kan liggen. Laat je door Alsan inspireren en ontdek hoe je met elk budget de energiefactuur dit seizoen zo laag mogelijk houdt.

Zo maak je je woning energiezuinig

Airco: koelen & verwarmen en ook nog eens energiezuinig!

Wat ons vandaag vooral bezig- of zelfs tegenhoudt, zijn de stijgende (ver)bouw- en energieprijzen. Wat is de duurzaamste keuze op lange termijn en welke oplossing biedt mij het meeste comfort? Met een Airco toestel combineer je alles. Koelen, verwarmen en is ook energiezuinig.

Totale klimaatbeheersing

Technieken: sterke leverancier-partners

Voor onze klanten is enkel het beste goed genoeg. We kiezen dan ook resoluut voor professionaliteit en kwaliteit. Sterke partners vormen immers de basis van onze aanpak. Naast alle bekende merken, bieden we onze klanten ook enkele exclusieve toppers aan. Stuk voor stuk hoogwaardige merken, die garant staan voor temperatuurcomfort van topniveau.

Ontdek hier onze Partners

Meer info & tips

1.Isoleer je woning goed!

Isoleer je dak. Vergeet ook niet rond ramen en deuren goed te isoleren.

meer info

2. Verbeter je binnenklimaat

Kies voor verntilatiesysteem C of D.

Vervang je CV-Ketel, gasboiler of doorstoer met een 'open vlam' door een nieuw model.

lees meer

3. Kies voor duurzame oplossingen op elektriciteit

Plaats zonnepanelen. Vervang je Eelktrische boiler door een warmtepompboiler. En kies voor je badkamer een Vasco elektische radiator met een boosterfucntie.

meer info

4. Duurzame oplossingen op elektriciteit i.c.m. zonnepanelen

Kies voor een hybride warmtepomp voor centrale verwarming. Op past een oplossing met een lucht/lucht warmtepomp(airco) beter bij jouw comfortbehoeften

meer info

5. Duurzame oplossingen op aardgas

Vervang je oude cv-ketel door een nieuw zuinig model. Ook kan je jouw gasboiler of doorstromer vervangen door een warmtepompboiler.

meer info

6. Duurzame oplossingen voor regenwaterhergebruik

Ook door het plaatsen van een regenwaterpomp kan je energie besparen

lees meer

7. Tips & Tricks voor energiebesparing

ook benieuwd

Welkom bij Alsan!

De start van zorgeloos (ver)bouwen