Leverancier-partners

Enjoy Bathing

De Badkamer... We beginnen en eindigen er de dag. We zijn er om ons te wassen, klaar te maken, tanden te poetsen, ... Het is een centrale ruimte in huis en we brengen er heel wat tijd door. Wist je dat we per week maar liefst 4,2 uur voor de spiegel staan?

Vroeger had men een badkamer gewoon om praktische redenen, maar vandaag is dat helemaal anders. Het is een ruimte, waar we na een helse werkdag genieten van een oase van rust. Je badkamer verdient dan ook de nodige aandacht. Bij Alsan helpen we je graag op weg om er met elegant design en producten van topkwaliteit een pareltje van te maken.

Ontdek hier onze Partners

Enjoy Cooking

Als we over het centrum van het huis spreken, spreken we over de keuken. Vandaag wordt er niet alleen meer gekookt, gegeten en afgewassen. De kinderen maken er hun huiswerk, er wordt naar muziek geluisterd en gelezen, de gasten worden er ontvangen, ...

Niet alleen de functionaliteit is belangrijk, ook krijgt de keuken punten voor sfeer en gezelligheid. Natuurlijk moet een keuken praktisch ingericht zijn op een doordachte en goed gestructureerde manier, maar dat wil niet zeggen dat zo'n ruimte onaangenaam moet zijn. Het nuttige aan het aangename koppelen. Bij Alsan adviseren en helpen we je graag op weg.

Ontdek hier onze Partners

Enjoy Energy

Wist je dat? Maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van de woning. Niet zo ongewoon gezien ons klimaat. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficiënte installatie, zeker met de stijgende energieprijzen.

Maar wat moet je dan kiezen?  Welke radiatoren? Vloerverwarming?  Zonnepanelen?  Welke cv-ketel past bij mijn situatie? Of toch maar die warmtepomp? Geen zorgen! Wij gaan je niet aan je lot overlaten. Samen met de installateur zorgen wij ervoor dat je op je beide oren kan slapen en van je huis een warme thuis kan maken.

Ontdek hier onze Partners